ADIYAMAN / KAHTA - Şehit Murat Toprak Ortaokulu

Ekm

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Okul İdaresi Tarafından Organize edilen yemek etkinliğinde öğretmenlerimizle okul idaresi arasında samimi bir diyaloğun oluşması sağlandı.

Şbt

Okulumuzun Judo takımı sporcularından Mehmet ÇEVİK 34 kİloda,Beyza EREN 44 Kiloda,Gülbeniz İZCİ 48 kiloda , Mervenur BOZAN 36 kiloda 19-20 Şubat tarihlerinde Elazığ'da yapılan bölge finallerinde rakiplerini eleyerek bölgemizi Türkiye Şampiyonluğu finallerinde temsil etme hakkı kazandılar.Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

Bütün okul personeli olarak  okul seminerleri kapsamında ilçemizin güzel mesire alanlarından baraj sahilinde doğa yürüyüşü ve kahvaltı etkinliği düzenledik.

Kas

Okul yönetimi olarak değerli öğretmenlerimizin gününü sınıflarında ziyaret ederek kutladık.Bütün asırlarda fedakarlık ve cefakarlığın öncüleri olan öğretmenlerimizin ''24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.