ADIYAMAN / KAHTA - Şehit Murat Toprak Ortaokulu

Nis

OKULUMUZDA  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Nis

Okulumuz Şehit Murat Toprak Ortaokulu öğrencisi Mustafa Yavaş krosta bölge birincisi oldu.Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Mardin ilinde düzenlenen,10 il,50 takım ve 180 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Kros 2011 yaş kategorisinde 2.5km'de öğrencimiz Mustafa Yavaş Birinci oldu. Öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi,idarecilerini ve antrenörümüzü tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Şehitlerini Anma Programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programa emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize okul idaresi olarak canı gönülden kutluyoruz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Belediyenin ortaklaşa organize ettiği sinema günleri etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri eğitici bir filimle buluştruldu.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin  keyifli ve öğretici bir hafta ile derse ara vermesini sağlamak  için öğrencilerle yazar buluşması gerçekleştirildi

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin  keyifli ve öğretici bir hafta ile derse ara vermesini sağlamak  için sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.Bu çalışmalarda  emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  okul idaresi olarak çok teşeekür ediyoruz.

Ock

OKULUMUZDA YAPILAN DENEMEDE İLK ONBEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETMEN EVİNDE YEMEK İKRAMINDA BULUNULDU

OKULUMUZ İL GENELİNDE JUDODA 10 ÖĞRENCİMİZ 1. BİR ÖĞRENCİMİZDE 2. OLDU

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Tarafından

19.12.2023 günü okulumuzdaki öğrencilere

-Polislik Mesleğinin Tanıtımı

-Polis Olma Koşulları Nelerdir?

-112 İhbar Hattı ve Önemi

-Akran Zorbalığı

-Kötü Alışkanlıklar

-Arkadaşlık Seçimi

-Güvenli İnternet Kullanımı

-Sanal Suçlar

-Sosyal Medya Kullanımı

-Hırsızlık, Yankesicilik

-İnternet Yoluyla veya İletişim Yoluyla Dolandırıcılık Konularında Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Faaliyetleri Yapılarak Broşür Dağıtıldı.

Kas

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMALAR YAPILDI,ŞİİRLER OKUNDU. ÖĞRETMENLERİMİZE ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI HEDİYELER VERİLDİ VE YEMEK İKRAMINDA BULUNULDU.BİZLERDE OKUL İDARESİ OLARAK TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ.

Kas

10 KASIM ATAÜRK 'Ü ANMA  MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA ATATÜRK'ÜN HAYATI İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ,ŞİİRLER OKUNDU.

Kas

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BERABER BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.BU KUTLAMADA EMEK HARCAYAN ÖĞRETMEN VE  ÖĞRENCİLERİMİZİ OKUL İDARESİ OLARAK CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ.

Ekm

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Okul İdaresi Tarafından Organize edilen yemek etkinliğinde öğretmenlerimizle okul idaresi arasında samimi bir diyaloğun oluşması sağlandı.