ADIYAMAN / KAHTA - Şehit Murat Toprak Ortaokulu

Şehit Murat Toprak Ortaokulu

Cami Mah. Recep Tayyip Erdoğan Cad. No 112A
Vizyon
Dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara;nitelikli,kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak,okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek,üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek,ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirdiği bir okul olmaktır.
2012 BİLGİ YARIŞMASI ADIYAMAN İL İKİNCİLİĞİ KAHTA İLÇE BİRİNCİLİĞİ
08.20-14.50
Ulaşım
Şehir içi özel ve belediye servisleriyle sağlanmaktadır. Okulun önünden şehir içi servisleri geçmektedir. Öğrencilerimizin çoğu yürüyerek okula gelmektedirler.
İlçe merkezi.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulda norm fazlası olması durumu yoktur. Yasa gereği en az 21en fazla 30 saat ders yükü olacaktır. Sınıf mevcutları 24-30 arasındadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde okulumuzda 117 öğrenci LGS'ye girdi. Sınavla öğrenci alan okullara yerleşme oranı %28 olmuştur.
22-23/12/2021 tarihinde 4006 Tübitak Bilim Fuarı Yapıldı